Velkommen til Åpen Himmel på Hald i Mandal


22 – 26 Juli samles vi til en uke med fokus på livet sammen med Gud. Det blir en uke med god undervisning, opplegg for voksne og barn og mye tid til relasjoner, sol og sommer. Det blir et forholdsvis enkelt opplegg tilpasset korona restriksjoner. Formiddags og kveldsmøter for voksne med undervisning av talere som Martin Cave, Keld Dahlmann, Mariann Nygaard og Terje Høyland. Egne formiddagsmøter for barn på Oasen skole, med aktiviteter.

Ungdommer anbefales å reise til Youth Campen i Grimstad.
Alle deltakere deles opp i «familiegrupper» eller kohorter, som vil fungere som en storfamilie på dagen.
Vi legger til rette for grilling ol, men den enkelte må selv stå for maten.

Deltakere som bor i nærheten kan bo hjemme, tilreisende må selv ordne overnatting, men Hald Pensjonat som er samme sted som konferansen holdes er et godt alternativ.
Ønsker du å bruke en liten uke i sommer hvor du bygger relasjoner med andre og med Gud?
Da er dette tingen for deg.

Åpen Himmel Mandal arrangeres av Norkirken Hald i samarbeid med IMI kriken i Stavanger. Og kjøres parallelt med Åpen himmel i Grimstad og Risøya.

Meld deg på via Åpen Himmel sin check in. Her velge du hvilken camp du ønsker å delta på. Og da velger du selvfølgelig Mandal 🙂
På grunn av korona restriksjoner er det begrensninger på hvor mange deltakere vi kan være, så ikke vent for lenge med å melde dere på.

Meld dere på her:
https://www.checkin.no/event/22220/aapen-himmel-sommerfestivalyouth-camp-2020